Céginformáció




Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek társaságunkat és tevékenységünket.


Társaságunk 1994 óta foglalkozik Háztartási vegyiáru és kozmetikai termékek nagykereskedelmével. Egyike vagyunk annak a kevés cégnek aki gyorsan, pontosan, és olcsón szállítja házhoz partnereinek a megrendelt termékeket ezzel is kényelmesebbé téve a vásárlást. A szállítás költségét mi vállaljuk át megrendelőink helyett. Az általunk forgalmazott termékek a legjobb minőséghez tartoznak az olcsó árak megtartása mellett. Társaságunk havonta új akciókkal, és egyéb kedvezményekkel teszi kedvezőbbé közületi és kereskedő partnereinek az áruk beszerzését. Rendelését leadhatja telefonon,telefaxon, e-mailben, levélben, vagy akár személyesen is. Mi vállaljuk, hogy a megrendelt árut a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül megrendelőnk budapesti telephelyére szállítjuk. Házhozszállításnál a megrendelés minimum összege bruttó 50.000 Ft.



Természetesen raktáráruházunkban személyesen is vásárolhat. Címünk 1158 Budapest, Madách utca 72.

Áruházunk hétfőtől péntekig 7-16 óra között várja a kedves vásárlókat.

Oldalunkon megtekintheti bruttó árakat tartalmazó cikklistánkat melyben megtalálhatóak az általunk forgalmazott termékek teljes kínálata. Ha a teljes árlistán nem talál valamit az a termék valószinüleg az akciós listán lesz található.

Amennyiben szeretne azonnal tájékozódni az új akciókról abban az esetben kérjük iratkozzon fel rendszeres hírlevelünkre és minden változásról elsők között értesítjük E-mail formájában.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését úgy szívesen állunk az Ön rendelkezésére a lenti telefonszámokon.